Sotamuistoja

19.05.2010 - 10:10 / Martinaho.


Kategoria: Aiheeton.4 vastausta - “Sotamuistoja”

 1. Toni Kirjoittaa:

  Niin tuttua. Aina ennen kaikki oli vaikeampaa ja silti silloin kaikki oli paremmin. Olemmeko me omille lapsillemme tuollaisia 30 vuoden päästä? Luultavasti kyllä. Bensaa jouduttiin hakemaan autoon ja win-95 käyttis kaatuili kokoajan. Kyllä oli silloin elämä kovaa. Nyt on …… mitä kaikkea silloin taas onkaan.

 2. Martinaho Kirjoittaa:

  Toi win-95 on kyllä melkein yhtä kova koettelemus kuin jatkosota tai nälkävuosi 1868! 😀

  Eikä pidä unohtaa, että tietokonepelit oli silloin kunnollisia kuten, Pirates!ja Bubble Bobble. Ja 90-luvulla SimCity ja Civilization oli vielä hyviä, kun kaikki objektit näytti vain epämääräisiltä pikselikokkareilta. Ei pidä myöskään unohtaa miten traumaattista oli kun jotkut pelit oli jaettu viidelle tai useammalle disketille, eikä meillä edes ollut ulkoista diskettiasemaa helpottamassa jatkuvaa diskettien vaihtamista.

 3. AnttiW Kirjoittaa:

  Senkin velliperseet! Toista se oli silloin kun comppu kuusnelosen pelit oli kasetilla! Se laitettiin latautumaan ja mentiin pariksi tunniksi pihalle leikkimään. Sitten se oli latautunut – tai sitten ei!
  t. nimim. Test Drive III

 4. Toni Kirjoittaa:

  Joo. Loistavia 64 muistoja!
  Ja pelaat peliä useamman tunnin, olet juuri tekemäss elämäsi ennätystä. Kasettiasemasta kuuluu ”naks” ja peli ei jatku enää mihinkään. Ei vaikka sitä kelaa ja veivaa ja vääntää. Se koodi vain loppui johonkin.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus